Kauppa

Terveelliset Kesäherkut E-kirja

Tuotenro: 00003
€10.00
Varastossa
1
Tuotetiedot

Kirjassa on 40 reseptiä, joista

- 13 on jäätelöitä

- 8 kakkua

- 8 smoothieta ja juomaa

- 5 leivonnaista

- 6 suklaanamia

Kaikki reseptit ovat gluteenittomia ja suurin osa vegaanisia tai helposti veganisoitavissa :).
Parantavaruoka kesäherkut on luotu heille, jotka rakastavat herkkuja, mutta haluavat herkutella aidoilla mauilla, tuoreilla marjoilla, gluteenittomilla ja ravinteikkalla leivonnaisilla, valkosokerittomilla nameilla ja astetta terveellisemmillä jäätelöillä. Olen koonnut kirjaan herkkureseptejä blogistani, sekä ison joukon täysin uusia reseptejä.
Terveellisen ruokavalion ei tarvitse olla kuoleman vakavaa. Haluankin tällä kirjalla kannustaa totuttamaan niin lapset kuin aikuisetkin aitoihin makuihin – keinotekoisten sijaan. Kaupat ovat täynnä höttöviljaisia ja valkosokerisia keinotekoisilla maku-ja väriaineilla kyllästettyjä tuotteita. Parantavaruoka-tililläni haluan tuoda esille, kuinka tärkeää on palata aitojen makujen, hedelmien, vihannesten ja marjojen äärelle.
Suomen metsät ja puutarhat ovat pullollaan hyvää tekeviä marjoja, joita on käytetty resepteissä runsaasti. Lisäksi mukana on jäätelöreseptejä, joihin ei lisätä valkoista sokeria, eikä niiden tekemiseen tarvita jäätelökonetta. Leivonnaiset eivät ole pelkästään gluteenittomia, niissä on myös käytetty ravinteikkaita pähkinäjauhoja.
Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten