Bataattismoothie mustaherukallaOletteko vielä törmänneet niihin violetteihin bataatteihin kaupoissa🤔? Ne on niin mageen värisiä, ettei mitään rajaa😍! Väri johtuu antosyaani nimisestä antioksidantista, jolla on paljon terveysvaikutuksia. . Bataatti, ja varsinkin violetti bataatti käy erittäin hyvin perunan korvikkeeksi, varsinkin niille joilla on korkea verensokeri.

Bataatti on lisäki mainio kuitujen, hiilihydraattien ja kaliumin lähde.

Bataatin ylivoimaisesti suurin terveyshyöty on kuitenkin sen sisältämä poikkeuksellisen suuri määrä beetakaroteenia, joka on A-vitamiinin esiaste. A-vitamiini aktivoi elimistön DNA:ta muodostamaan uusia ihosoluja vanhojen tilalle...

Noh, kaikista näistä hyvistä seikoista huolimatta pidän itse bataattia liian makeana suolaisen ruuan kaverina. Joten tein siitä smoothieta ja hyvin toimii! Laitoin kypsäksi höyrytetyn bataatin kaveriksi mustaherukkaa ja omenasosetta. Mustaherukka sisältää kaksinkertaisesti banaanin sisältämän määrän kaliumia, nelinkertaisen määrän appelsiinista saatavaa C-vitamiinia ja lähes kaksinkertaisen määrän mustikoista saatavia antioksidantteja🙌. Melkoinen antioksidanttismoothie siis!

Riippuen lisäämäsi veden määrästä, saat tästä juotavan smoothien tai kulhosta lusikoitavan herkun. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Bataatti-mustaherukkaherkku ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 80g violetti bataatti kypsäksi höyrytettynä 2dl mustaherukka 1dl sokeriton omenasose 1dl vettä 1 (pakastettu) banaani ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Aja kaikki blenderissä tasaiseksi. Lisää vettä tarvittaessa.

osta omaksesi!

Parantavaruoka kesäherkut e-kirja

Parantavaruoka kesäherkut e-kirja

24,99 €Normaali hinta10,00 €Alehinta

Reseptisuunnitelija, Kokki ja FLT Ravintoneuvoja. Sanna on kiinnostunut erityisesti ruuan parantavista ominaisuuksista, valkosokerittomasta ja vehnättömästä ruuanlaitosta ja kasvisten piilottelusta smoothieihin ja jälkiruokiin :D!

Ota yhteyttä

parantavaruoka @ gmail.com

Sanna Hiltunen

suosituimmat

reseptit

suklaakakku-3.jpg
juurespata-9.jpg

Juurespata linsseillä

Banaani-omenaleipä-10.jpg
puhtibanneri.png
mainosbanneri.jpeg

Maistuisiko jälkiruoka?

t.jpeg
kitchentimebanneri.jpeg

viimeisimmät

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest