Pastel Pink Periwinkle and White Salons

Kookos-cashew jogurtti
Vahva maitohappobakteerivalmiste sisältää tehokkaan kombinaation neljää tutkituinta bakteerikantaa, joilla on yhteensä satoja kliinisiä tutkimuksia (Lactobacillus rhamnosus, Bifidobakterium lactis, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus casei).

Kotitekoinen jogurtti ei ole lainkaan vaikeaa tehdä. Tässä valmistusprosessissa on muutama työvaihe, mutta loppujen lopuksi aikaa ei mene kovin kauaa (paitsi odotteluun ;). Näin saat itsellesi proteiinirikasta paksua ja kermaista jogurttia. Kookos-cashewjogurtti sopii esim.smoothieiden pohjaksi tai syötäväksi sellaisenaan. Voit myös lisätä siihen makeutusta ja kokeilla vaikkapa kakun kuorrutteena ;)


* Sisältää affiliate-linkkejä. Olen merkinnyt tähdellä tuotteet joita suosittelen. Linkin klikkaaminen ei aiheuta sinulle kuluja eikä minulle tuloja, joten voit huoletta tutustua tuotteisiin. Mikäli päädyt ostamaan mainostamani linkin kautta, minulle maksetaan siitä pieni komissio.


Kookos-cashew jogurtti

#vegaaninen #gluteeniton


  1. Laita cashewpähkinät likoamaan väh. 4 tunniksi tai yön yli. Valuta ja huuhtele.

  2. Laita blenderiin pähkinät, kookosmaito, vaniljajauhe ja vaahterasiirappi. Blendaa tasaiseksi.

  3. Ota isohko lasipurkki (n.0,5l) ja täytä se kiehuvalla vedellä. Nosta purkki pystyyn kattilaan. Kaada kattilaan vettä purkin suulle asti. Keitä purkkia noin 10 minuuttia. Nosta purkki patalappuja avuksi käyttäen pois kattilasta (ole hyvin varovainen ettei kiehuvaa vettä kaadu päällesi!) ja kaada vesi pois.

  4. Kaada cashew-kookosmaitoseos lämpimään purkkin ja sekoita puukauhalla(!) sekaan yksi maitohappobakteerikapseli (avaa kapseli ja tiputa jauhe purkkiin). Kiinnitä päälle puhdas kangas ja nosta purkki lämpimään ja pimeään paikkaan vuorokaudeksi.

  5. Vuorokauden kuluttua jogurtin kuuluisi kuplia alla olevan kuvan mukaisesti

  6. Siirrä purkki jääkaappiin


Käytä esim. näissä ohjeissa:

Omenagranola

Hunajainen veriappelsiinisalaatti

Chai-granola


JÄLKIRUOKA

Terveellisiä herkkuja

Haluatko ilmaisen e-reseptikirjan suoraan sähköpostiisi?

Follow me @ instagram

Sanna Hiltunen

Moikka! Ihanaa, että olet eksynyt sivuilleni :)! Täältä löydät paljon terveellisempiä vaihtoehtoja moneen ruokavalioon.

Olen reseptisuunnitelija, ex-kokki, FLT ravintoneuvoja ja e-ruokakirjailija. E-kirjojani löydät kaupasta >

Olen kiinnostunut erityisesti ruuan parantavista ominaisuuksista ja kasvisten piilottelusta smoothieihin ja jälkiruokiin :D!

viimeisimmät