Pastel Pink Periwinkle and White Salons

Vegaaninen mantelijuustoRavintohiivahiutaleet sisältävät runsaasti luonnollisia ravintoaineita kuten proteiinia, B-vitamiineja ja foolihappoa. Ravintohiivahiutaleita suositellaan erityisesti kasvisruokavalion täydentämiseen.

Käytä ravintohiivahiutaleita sellaisenaan tai esim. pastan, keiton tai salaatin päälle ripoteltuna. Hiutaleet sopivat myös keittojen ja kastikkeiden maustamiseen.

Ravintohiivahiutaleet antavat ruoalle juustomaisen maun ja vahvistavat ruoan omaa makua. Lisää hiutaleet lämpimiin ruokiin vasta hetki ennen nauttimista. Vältä voimakasta kuumennusta, koska se heikentää hiutaleiden ravintoarvoa


Resepti tehty yhteistyössä Puhdas+ kanssa :)


Mantelijuusto ei sisällä mitään eläinperäistä mutta muistuttaa kyllä maultaan paljon juustoa, kiitos ravintohiivahiutaleiden :).

Mantelijuustoa voipi tarjoilla kun pöydässä on vegaaneja tai maito-allergisia. Miksei muutenkin :D! Voit tehdä samanmoisen dippi-asetelman tai käyttää mantelijuustoa vaikkapa levitteenä! Mitä keksitkään 😋👌! Itse laitoin punajuurijauhetta jotta sain juustoon pinkkiä väriä, voit tehdä sen ilmankin.


* Sisältää affiliate-linkkejä. Olen merkinnyt tähdellä tuotteet joita suosittelen tai jotka ovat itsellä käytössä. Linkin klikkaaminen ei aiheuta sinulle kuluja eikä minulle tuloja, joten voit huoletta tutustua tuotteisiin. Mikäli päädyt ostamaan mainostamani linkin kautta, minulle maksetaan siitä pieni komissio.Manteli`juusto``

#vegaaninen #gluteeniton


2dl (kuorittuja) manteleita*

1dl vettä

2rkl sitruunamehua*

3rkl Puhdas+ ravintohiivahiutaleita*

1rkl oliiviöljyä (Superhyvät kreetalaiset oliiviöljyt löydät täältä. Koodilla Parantavaruoka20 saat 20% alennusta kaikista tuotteista)

1/2tl valkosipulijauhetta*

1/2tl suolaa*

(punajuurijauhetta)*


  1. Liota manteleita yön yli runsaassa vedessä. (Jollet löydä kuorittuja manteleita, voit liottaa ne kuorineen. Liotuksen jälkeen kuoret lähtevät helposti puristamalla mantelia sormien välissä)

  2. Laita kaikki ainekset monitoimikoneeseen tai blenderiin ja aja tahnaksi. Lisää punjuurijauhetta jos haluat siitä pinkkiä :)

Kiinnostaako terveellisemmät reseptit jouluksi? Parantavaruoka Joulu/Talvi e-reseptikirjaa sisältää yli 40 terveellisempää reseptiä. Paljon maidottomia, vegaanisia ja gluteenittomia vaihtoehtoja. Katso lisääJÄLKIRUOKA

Terveellisiä herkkuja

Haluatko ilmaisen e-reseptikirjan suoraan sähköpostiisi?

Follow me @ instagram

Sanna Hiltunen

Moikka! Ihanaa, että olet eksynyt sivuilleni :)! Täältä löydät paljon terveellisempiä vaihtoehtoja moneen ruokavalioon.

Olen reseptisuunnitelija, ex-kokki, FLT ravintoneuvoja ja e-ruokakirjailija. E-kirjojani löydät kaupasta >

Olen kiinnostunut erityisesti ruuan parantavista ominaisuuksista ja kasvisten piilottelusta smoothieihin ja jälkiruokiin :D!

viimeisimmät