Pastel Pink Periwinkle and White Salons

PiparkakkumuffinssitSöötit piparkakkumuffinssit ovat ihanan rapeita päältä ja pehmeitä sisältä! Ja kyllä, ne ovat maidottomia, vegaanisia ja gluteenittomia! Uskomatonta mutta totta :)!

Kuorrute tehdään vain kahdesta raaka-aineesta, eikä se sisällä lainkaan valkoista sokeria.

* Sisältää affiliate-linkkejä. Olen merkinnyt tähdellä tuotteet joita suosittelen. Linkin klikkaaminen ei aiheuta sinulle kuluja eikä minulle tuloja, joten voit huoletta tutustua tuotteisiin. Mikäli päädyt ostamaan mainostamani linkin kautta, minulle maksetaan siitä pieni komissio.Piparkakkumuffinssit

#gluteeniton #vegaaninen

3 muffinssia


Kuorrute


  1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen

  2. Sekoita kulhossa kaikki kuivat aineet.

  3. Kiehauta vesi ja sulata kookosöljy. Kaada kuivien ainesten sekaan. Anna turvota noin 10 minuuttia. Lusikoi muffinssivuokiin ja paista muffinssipellillä noin 25min.

  4. Kuorrute: Sulata kookosmanna varovasti esim. vesihauteessa. Sekoita kookosmanna ja vaahterasiirappi, Lisää muutama tippa vihreää elintarvikeväriä. Sekoita hyvin. Kaada kuorrutuspussiin ja laita jääkaappiin noin puoleksi tunniksi. Kuorrutteen jähmettymistä kannattaa tarkkailla ettei se jähmety liian kovaksi.

  5. Koristele muffinssit haluamallasi tavalla :)


Vähän terveellisempiä reseptejä jouluksi? Parantavaruoka Joulu/Talvi e-reseptikirjaa sisältää yli 40 terveellisempää reseptiä. Paljon maidottomia, vegaanisia ja gluteenittomia vaihtoehtoja. Katso lisääJÄLKIRUOKA

Terveellisiä herkkuja

Haluatko ilmaisen e-reseptikirjan suoraan sähköpostiisi?

Follow me @ instagram

Sanna Hiltunen

Moikka! Ihanaa, että olet eksynyt sivuilleni :)! Täältä löydät paljon terveellisempiä vaihtoehtoja moneen ruokavalioon.

Olen reseptisuunnitelija, ex-kokki, FLT ravintoneuvoja ja e-ruokakirjailija. E-kirjojani löydät kaupasta >

Olen kiinnostunut erityisesti ruuan parantavista ominaisuuksista ja kasvisten piilottelusta smoothieihin ja jälkiruokiin :D!

viimeisimmät