Christmas Tree Ornament
PARANTAVARUOKA JOULU/TALVI
E-RESEPTIKIRJA NYT MYYNNISSÄ!

Porkkana-linssitahna marokkolaisittain


Porkkana-linssitahnaa marokkolaisittain😊👍.

Reseptiin tulee harissatahnaa, mutta jokin muukin tahna voisi toimia yhtä hyvin. Tarvit tän tekemiseen monitoimikoneen tai toooodella hyvän blenderin, muuten tahnan muussaaminen voi olla hieman turhauttavaa😆 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🥕🥕Porkkanat sisältävät A, C ja B-vitamiineja sekä beetakaroteenia, joka suojaa sekä näköä, että tehostaa puolustusjärjestelmän kykyä taistella taudinaiheuttajia vastaa. Porkkanoiden kuitu tehostaa ruuansulatusta ja suoliston toimintaa. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🥜🥜Linssit sisältävät biologisesti erittäin arvokasta proteiinia ja niiden vitamiinit, mineraalit ja aminohapot vaikuttavat positiivisesti hiuksiin ja ihoon. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Porkkana-linssitahna marokkolaisittain ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ainekset:

0,5kg porkkanoita 3dl kuivattuja punaisia linssejä 1-4tl harissatahnaa 4rkl neitsytoliiviöljyä 1tl sitruunamehua suolaa mustapippuria (luomu)kurkumaa ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Laita porkkanat uuninpellille ja sivele öljyllä. Paahda uunissa 225c kunnes porkkanat ovat täysin kypsiä. Keitä samalla linssit suolatussa vedessä. Soseuta kaikki ainekset monitoimikoneessa ja lisää harissatahnaa maun mukaan. Maista ja lisää suolaa tarvittaessa😋😋.

Sanna Hiltunen

Reseptisuunnitelija, Kokki ja FLT Ravintoneuvoja. Sanna on kiinnostunut erityisesti ruuan parantavista ominaisuuksista, valkosokerittomasta ja vehnättömästä ruuanlaitosta ja kasvisten piilottelusta smoothieihin ja jälkiruokiin :D!

Ota yhteyttä

parantavaruoka @ gmail.com

Parantavaruoka joulu/talvi.png
E-KIRJA UUTUUS
Tykkäsitkö reseptistä?Tykkäsitkö reseptistä?

viimeisimmät