Pastel Pink Periwinkle and White Salons

Tulinen porkkanakeittoYhteistyössä Planti


Tulinen porkkana-linssikeitto lämmittää talvella. Linssit tuovat ruokaisuutta ja pitävät nälkää loitolla. Harissatahna on aivan mainio maustetahna tähän keittoon, koska se on samalla tulinen ja makea sekä täynnä makua 😋👌. Mulla on harissatahna käytössä jatkuvasti. Jollet ole vielä kokeillut niin kannattaa testata. Pitäisi löytyä kaikista isoista kaupoista.

Toinen tärkeä raaka-aine tässä keitossa on Planti cooking chili-kauravalmiste, joka sitoo maut yhteen ja tuo keittoon kermaisuutta (ja vähän lisää tulisuutta ;).


Tulinen porkkana-linssikeitto

#vegaaninen

4 annosta/45min  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Viipaloi inkivääri. Kuori ja paloittele porkkanat.

  2. Lisää kattilaan öljy, sipulit, inkivääri, harissatahna ja porkkanat. Anna kuullottua miedolla lämmöllä kannen alla noin 10min. Sekoittele usein, älä polta pohjaan!

  3. Lisää kattilaan vesi, kasvisliemikuutiot, linssit ja ripaus muskotti. Keitä kannen alla noin 20min, kunnes linssit ja porkkanat ovat pehmeitä. Soseuta ja lisää Cooking chili-kauravalmiste

* merkityt linkit affiliatelinkkejä. Linkin klikkaaminen ei aiheuta sinulle kuluja eikä minulle tuloja, joten voit huoletta tutustua tuotteisiin. Mikäli päädyt ostamaan mainostamani linkin kautta, minulle maksetaan siitä pieni komissio.


Tykkäsitkö reseptistä?Katso myös e-kirja uutuus Parantavaruoka Joulu/Talvi
JÄLKIRUOKA

Terveellisiä herkkuja

Haluatko ilmaisen e-reseptikirjan suoraan sähköpostiisi?

Follow me @ instagram

Sanna Hiltunen

Moikka! Ihanaa, että olet eksynyt sivuilleni :)! Täältä löydät paljon terveellisempiä vaihtoehtoja moneen ruokavalioon.

Olen reseptisuunnitelija, ex-kokki, FLT ravintoneuvoja ja e-ruokakirjailija. E-kirjojani löydät kaupasta >

Olen kiinnostunut erityisesti ruuan parantavista ominaisuuksista ja kasvisten piilottelusta smoothieihin ja jälkiruokiin :D!

viimeisimmät