Pastel Pink Periwinkle and White Salons

Seesam-inkivääriä-parsakaaliKenen mielestä parsakaali on aivan ihanaa 😍?? Täällä yksi jolle ennen parsakaali oli kauhistus, varsinkin kouluruokailun ylikypsä mössöparsakaali ja buffapöytien pakastimesta sulatettu kylmä ja märkä parsakaali 😝.

Kun syömiseni alkoi hiljalleen muuttua paremmaksi, parsakaali löysi uuden paikan elämästäni. Erityisesti napakaksi höyrytetty, soijalla ja inkiväärillä maustettuna parsakaali on ihan parasta. Nam! Jollet vielä ole päässyt parsakaalin makuun, kannattaa kokeilla tätä reseptiä, voit hyvinkin löytää tästä supervihanneksesta uuden ystävän 😋. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Parsakaali on suoervihannes, sillä: 🔹Parsakaali on rautapitoinen, joten parsakaalin syömisestä hyötyvät erityisesti anemiasta kärsivät, raskaana olevat ja imettävät sekä naiset joilla on runsaat kuukautiset. 🔹Parsakaalilla on myös kyky nostaa dopamiinin tuotantoa kehossa, mikä auttaa vähentämään ahdistusta, masennusta ja stressiä. 🔹Parsakaali on täynnä vitamiineja ja hivenaineita. 🔹Parsakaalista voi olla apua myös nivelkipujen hoidossa, sen antioksidanttivaikutukset mahdollistavat kehossa olevien myrkyllisten aineiden poistumisen ja siitä voi olla apua iho-ongelmissa. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Seesami-inkivääri-parsakaali 2 annosta ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 2 Parsakaalin nuput

- höyrytä 90 sekuntia (paras koostumus ja ravinteet ja fytokemikaalit pysyvät) ja huuhtele kylmällä vedellä, jottei väri muutu ruskeaksi. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ soosi: 1dl extra-virgin oliiviöljy 2/3dl balsamiviinietikkaa 2rkl soijakastiketta tai tamaria 2 hienonnettua tai raastettua valkosipulinkynttä 2rkl kotimaista luomuhunajaa tai vaahterasiirappia 2rkl raastettua inkivääriä 1tl seesamiöljyä ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ paahdettuja auringonkukasiemeniä mantelirouhetta ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Sekoita makusi mukaan soosia parskaaleihin. Säilytä loppu tiiviissä purkissa jääkaapissa. Lisää auringonkukansiemenet ja mantelirouhe. Herkuttele lisukkeena tai lisää kasviksia ja tee salaatti :)

JÄLKIRUOKA

Terveellisiä herkkuja

Haluatko ilmaisen e-reseptikirjan suoraan sähköpostiisi?

Follow me @ instagram

Sanna Hiltunen

Moikka! Ihanaa, että olet eksynyt sivuilleni :)! Täältä löydät paljon terveellisempiä vaihtoehtoja moneen ruokavalioon.

Olen reseptisuunnitelija, ex-kokki, FLT ravintoneuvoja ja e-ruokakirjailija. E-kirjojani löydät kaupasta >

Olen kiinnostunut erityisesti ruuan parantavista ominaisuuksista ja kasvisten piilottelusta smoothieihin ja jälkiruokiin :D!

viimeisimmät