Pastel Pink Periwinkle and White Salons

Mansikka-suklaafudget (vegaaninen, gluteeniton)
Itse tehdyt mansikkasuklaa-fudget on itseasiassa tosi helppoja tehdä. Normi kaupoista ei löydy kovin helposti maidotonta ja vegaanista suklaata, fudgesta puhumattakaan. Joten jos haluaa tarjota sellaista herkkua itselleen ja muille, niin ehkä paras tapa on tehdä itse ☺️👌.


Näihin tulee vaan 3 raaka-ainetta. Suklaa sulatetaan, sekaan sekoitetaan mantelivoi ja mansikkalastut ja jähmetetään jääkaapissa. Tosi helppoa! Lisäksi huomattavasti paljon terveellisempää kuin kaupan sokerilla kyllästetyt fudget.


Näitä tehdä vaikka ystävänpäiväksi (varsinkin jos käyttää sydänmuottia 😉), mutta myös silloin kun tekee mieli vähän parempaa herkkua ☺️.Mansikkasuklaa-fudget

#vegaaninen #gluteeniton


Lisäksi tarvitset:

- Suklaamuotin (esim. tämä)


  1. Sulata suklaa (Itse sulatan sen paistinpannulla, miedoimmalla lämmöllä. Toinen vaihtoehto on vesihauteessa tai mikrossa hyvin nopein sykäyksin..suklaa palaa todella helposti!)

  2. Lisää sulaan suklaaseen mantelivoi ja maun mukaan kuivattuja mansikkalastuja murskattuna. Kaada suklaamuotteihin ja ripottele päälle lisää murskattuja mansikkalastuja. Siirrä jääkaappiin tai pakastimeen jähmettymään. Säilytä kylmässä.


* Sisältää affiliate-linkkejä. Olen merkinnyt yhdellä tähdellä tuotteet joita suosittelen ja kahdella ehdotukset. Linkin klikkaaminen ei aiheuta sinulle kuluja eikä minulle tuloja, joten voit huoletta tutustua tuotteisiin. Mikäli päädyt ostamaan mainostamani linkin kautta, minulle maksetaan siitä pieni komissio.


Katso myös muita suklaareseptejä:

Oliiviöljy-suklaakakku

Maapähkinävoi-browniet

Gluteenittomat suklaakeksit tahini-karamellillä


JÄLKIRUOKA

Terveellisiä herkkuja

Haluatko ilmaisen e-reseptikirjan suoraan sähköpostiisi?

Follow me @ instagram

Sanna Hiltunen

Moikka! Ihanaa, että olet eksynyt sivuilleni :)! Täältä löydät paljon terveellisempiä vaihtoehtoja moneen ruokavalioon.

Olen reseptisuunnitelija, ex-kokki, FLT ravintoneuvoja ja e-ruokakirjailija. E-kirjojani löydät kaupasta >

Olen kiinnostunut erityisesti ruuan parantavista ominaisuuksista ja kasvisten piilottelusta smoothieihin ja jälkiruokiin :D!

viimeisimmät