Pastel Pink Periwinkle and White Salons

SuperpuuromixSUPERPUUROMIX Tämä on ihanan makuinen ja täyttävä vaihtoehto perus kaurapuuron tilalle. Tee mixiä isompi annos ja ota vaikka töihin mukaan, nopeaksi välipalaksi😋. 💟Pähkinöiden ja siemenien omega-3-rasvahapot tutkitusti alentavat veren triglyseridipitoisuutta, laskevat verenpainetta ja niiden saanti on tärkeää sydän- ja verenkiertoelimistön hyvinvoinnille 💟Siemenet auttavat myös muuttamaan ruoan tasaiseksi energiaksi, joten vältyt verensokeripiikeiltä. Lisäksi kurpitsansiemenet sisältävät tryptofaania joka muuttuu melatoniiniksi, kurpitsansiemenet voivat siis parantaa untasi.

💟Pellavansiemen kuidut aktivoivat suoliston normaalia toimintaa sillä se sisältää 37% ravintokuitua, josta 2/3 on liukenematonta kuitua. Pellava tutkitusti edistää vatsan, suoliston ja eturauhasen terveyttä.

💟Kaura sisältää beetaglukaania, joka laskee kolesterolia sekä kuituja, jotka hidastavat mahalaukun tyhjenemistä ja ravinteiden imeytymistä. Lisäksi kauran syöminen pienentää sydän-verisuonisairauksien riskiä

💟Chian siementen on osoitettu myös parantavan verenpainetta ja lisäävän terveellisen kolesterolin määrää. Niissä on viisi kertaa niin paljon kalsiumia kuin maidossa ja kolme kertaa enemmän rautaa kuin pinaatissa (mikä tekee chia-siemenistä täydellistä ruokaa niille, joilla on anemiaa)


🍂SUPERPUUROMIX 🍂

(4 annosta) 1dl gluteeniton kaurahiutale 1rkl kuorittu hampunsiemen 2rkl kurpitsansiemen 1rkl pellavansiemenrouhetta 1rkl chia 1dl pähkinä 5 taatelia 1tl luomukurkumaa 1tl kanelia 0,5tl suolaa Sekoita ainekset sellaisenaan (pilko taatelit ja pähkinät pieniksi) tai aja hienoksi monitoimikoneessa. Sekoita suhteessa 1dl superpuuromixiä : 1dl kiehuvaa vettä. Anna tekeytyä hetki ja pistele poskeen.
JÄLKIRUOKA

Terveellisiä herkkuja

Haluatko ilmaisen e-reseptikirjan suoraan sähköpostiisi?

Follow me @ instagram

Sanna Hiltunen

Moikka! Ihanaa, että olet eksynyt sivuilleni :)! Täältä löydät paljon terveellisempiä vaihtoehtoja moneen ruokavalioon.

Olen reseptisuunnitelija, ex-kokki, FLT ravintoneuvoja ja e-ruokakirjailija. E-kirjojani löydät kaupasta >

Olen kiinnostunut erityisesti ruuan parantavista ominaisuuksista ja kasvisten piilottelusta smoothieihin ja jälkiruokiin :D!

viimeisimmät